Rozséváš . . .

Rozséváš . . .

Anotace: . . . básně motýlí . . .

Sbírka: Jímavé tišiny

Pro Lásku
Když sama sebe prostíráš

Jeden za druhým
Tiše jdou
Chvíli tam
A chvíli pozpátku
Zvláštní prstoklad
Tančí svůj tanec
Na hebkém polštářku
. . . však víš . . .

Když sama sebe prostíráš

A nad nimi tanec
Motýlích křídel
Báseň jarních luk
Kam prostíráš svůj jarní stůl
A prosté obětiny. . .
. . .pár polibků . . .
Jen tak . . .
Jako ten tanec křídel motýlků
Po rozžatých svících kopretin

Milá. . .
. . .rozséváš kolem jaro . . .

Milá . . .
Rozséváš kolem sebe . . .
. . . svou rozněžněnou. . .

. . . L Á S K U. . .

Pod stínem oblaků
A letitých lip
Prostíráš sebe . . .

. . .a rozséváš okolo sebe . . .

. . . L Á S K U . . .
Autor rolon, 18.01.2008
Přečteno 415x
Tipy 9
Poslední tipující: Myrja, Lorraine, Martanka, Nút, spare, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach ta láska...
křehká jako ta křídla motýlí
:-)

29.01.2008 17:25:00 | akneliam

Prostřený stůl tvých slov je nejkrásnější básní...

20.01.2008 19:42:00 | Lucie Teru

Něžná jak motýlkové políbení
dotkne se křídly ..
je a není...
jemnocitné snění :o)

skolila mě nemotýlí silou prožitku :o)

18.01.2008 12:45:00 | Nút

:-)

18.01.2008 12:37:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí