Jsi

Jsi

Anotace: ...

Jsi hvězda,jež z nebes mi do srdce spadla,
jsi plamének světla,který ve mě dál plá,
jsi paprsek z každého nového jitra,
jsi láska jež vyvěrá z mého nitra.

Tvé oči láskou planou,
jsi anděl s tváří úbělavou,
jsi úbělavá holubice,
jež našla snítku-moje srdce...

Oči máš plné jasných hvězd,
tvé srdce plné lásky jest,
tvá tvář plná lásky je,
jsi víla plná naděje.

Tvé ruce jako labutě jsou,
jež snoubí se s noční oblohou.
Jsi rozkvetlá louka plná vůní a krás,
máš medové srdce,duši i hlas.

Tvá duše je čistý sníh,
máš korálkově tichý smích.
Snad moře lásky v srdci tvém
ví o tom citu nezměrném,
snad o něm ví i duše tvá,
jsi má růže něžná,voňavá.
Autor Akrij8, 18.01.2008
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Simísek, Martanka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásný=))

18.01.2008 19:30:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí