Anděl

Anděl

Anotace: ...

Na křídlech něhy přiletí
a najednou se začne chvět
jak lístek větrem zvednutý,
květ,jenž se začal rozvíjet.

V očích máš paprsky
slunečních sítí
krůpěje lásky,
těm co samotu cítí
vpřádáš zlehka do srdcí,
jako hvězda spěcháš tmou
všem potřebným k pomoci,
obdařit je láskou svou.

Lék léků všech se skví
ve tvé překrásné skráni,
to kouzelné tajemství
je tvé pousmání.

Úsměv je kouzlo tváře,
co srdce zapaluje,
kéž jeho nezměrná záře
vždy v hladině tváře tvé pluje.
Autor Akrij8, 18.01.2008
Přečteno 344x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Simísek, Ceký
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

věřím že jsou mezi námi andělé,každý má svého anděla-krásná

25.01.2008 19:01:00 | mikyša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí