Roním slzy...

Roním slzy...

Anotace: Čekat a čekat... ale věřím... že on tam někde je...!!!

Čekala jsem na osud,
Já čekala vlastně na tebe!
Doufala jsem až dosud,
Že sneseš mi modré z nebe.
Kde teda jsi?
Kde čekat tě mám?
Neustále čekat… a doufat mám,
na to že najdeš si mě sám?

Jestli jsi ten pravý,
o kterém každou noc sním,
tak prosím vstup do mého srdce
a neodejdi mi už nikdy s ním!
Je asi troufalé,
žádat tě právě o tohle…
Ale trápení…
Mi přináší jen ronění… ronění SLZ …
Autor kdo.to, 18.01.2008
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí