Jiná než sen

Jiná než sen

Anotace: Pro koho asi tak tato básnička je?! Nekdo chytry kdosi rekl, ze od lasky k nenavisti je jenom krok...ted nevim v kterem jsem stavu...

Byla jsem jiná než sis přál,
ze začátku ses tomu smál.
Pak první krize, druhá, třetí
pak jich bylo jako smetí.
Asi jsem ta pravá nebyla
nbo jsem se jen bavila?
Asi sis mne vysnil jinou:
krásnou, milou, prostě skvělou.
Otazka: a ta tvoje dokonalá
Nebude si s tebou jen hrát?
Chceš-li tak hledej
ale za mnou se nevracej.

na světě ještě někde zbyla?
Bude o tebe vůbec stát?
Autor jaňa, 18.01.2008
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí