Takhle to nemá dopadnout....

Takhle to nemá dopadnout....

Anotace: bez citu i náplně...

„Tak pojď už k večeři a přestaň se hrabat v tom zatraceným motoru!!!!“

Perfektní.
Dva mělké talíře, na nich dva hluboké.
Dva šálky i s podšálky.
Stříbrný servis, sváteční mísa.
Vonící polévka – však jsem si dala záležet.
Sváteční prostírání, vonící jídelna.
Hořící svíčky a já celá nesvá..naposledy uhladím ubrus.
A…ještě kávu!

„TO ANI NEJSI SCHOPNEJ SI UMEJT RUCE????
Teď mám ČERNÝ fleky
od TVÝCH rukou
na SVÝM
BÍLÝM ubruse…“
Autor Majdík, 18.01.2008
Přečteno 387x
Tipy 7
Poslední tipující: Matyáš, Modrý Adept, 0-0, NikitaNikaT., excited
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká :)

20.01.2008 12:37:00 | 0-0

Jsem si vzpomněla ... :o) jj, chlapi, jakmile se jdou hrabat do aut, či něčeho takového, je to katastrofa :o) Jsem si vzpomněla aj na teho svého :o)

18.01.2008 22:04:00 | NikitaNikaT.

škoda,že člověk neví předem, do čeho se kolikrát pouští.
Moc povedené dílko.

18.01.2008 19:40:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí