Krok ze stolice

Krok ze stolice

Anotace: ..

Srdce mé
jsi dostala.
Lásku
k němu přidala.

Všechno
bylo krásné.
Starosti
rázem zmizely.

Skládal jsem
pro tebe básně.
Něžně líbal
na mojí postely.

Pak přišla
krutá rána.
Osud
přísný byl.

Jednou
z rána.
Kdosi tě
odsoudil.

Ze dne
na den.
Byla jsi
pryč.

Zbyly fotky
jen,
od našeho
bytu klíč.

Někdo sfoukl,
svíci tvou.
Proč ještě
hoří má svíce?

Já chci jít
za tebou.
Chybí jen krok,
ze stolice.
Autor Dindane, 18.01.2008
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: excited, Lacosta1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasne ae straslive smutne...

18.01.2008 20:31:00 | Petite Francaise

slzy mi jdou do očí...

18.01.2008 20:07:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí