M.I.L.U.J.I. J.E.N. T.E.B.E.

M.I.L.U.J.I. J.E.N. T.E.B.E.

Anotace: "Miluji jen Tebe" - každé písmenko má svůj skrytý význam, každé skrývá vrytý cit..

Co znamená „MILUJI JEN TEBE..“?

Milný pocit snění,
I když ve snu můžeš býti,
Líbat rty bez zdůvodnění,
Uhrančivé oči tajně míti,
Jásat a šťasten býti stále,
I když nejsem zrovna vedle Tebe..

Jaro v srdci a post krále,
Elán v lásce ať žhne či zebe.
Navždy mít Tě rád…

Teskně hledět, myslet na nás,
Epos o kráse Tvé psát,
Ba i o Tebe se bát,
Energii srdce Tvého vnímat naráz…

...
..
.

Avšak náplň pro každého jiná býti může,
různý význam v každé řádce,
ať zní dlouho nebo krátce.
Polibek sladký či červená růže,
Když z čisté je lásky,
je lhostejné jak volíš hlásky…
Autor Bojador, 18.01.2008
Přečteno 810x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, Nicola McRadish, pennywise, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Bojo ... super! Nádhera! Smekám! Fakt... velmi hezky napsáno, vystiženo, Tvé pocity, sama láska a city vedly ruku Tvouju a mysl ke stvoření něčeho tak skvostného!

18.01.2008 20:49:00 | NikitaNikaT.

Tak tohle pro mě nikdy nikdo nenapíše.. nádherné..

18.01.2008 20:48:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí