Andělé

Andělé

Anotace: Možná zachránci...kdo ví...

Andělé nade mnou křičí:
jen spi maličká,usínej!
Jak když hrnec řinčí,
jen jeho prosím nevnímej....

Když já ho silně miluji,
což nikdo víc mě nechápe?
Možná řekl:tě lituji,
myslela jsem že nezklame...

Už nemohu se podívat,
do jeho krásných očí.
Už nemohu jen zakřičet,
už všechno končí....

Proč když tě vidím,
bodáš tam,kde nejvíc to bolí.
Já pak na posteli brečím,
bolí to jak cesta sypaná solí...
Autor sarycek, 18.01.2008
Přečteno 309x
Tipy 7
Poslední tipující: KLARISA, Psavec, Prousan77, NikitaNikaT., excited
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fakt moc krásně napsané..píšeš mi z duše..=)

02.06.2008 16:05:00 | KLARISA

Bude líp, uvidíš.

19.01.2008 22:57:00 | Psavec

Aj cesta sypaná solí, se opět promění v čistou pitnou vodu ...

18.01.2008 21:14:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí