Jsi v srdci mém

Jsi v srdci mém

Anotace: lásko má

Růže lásky rozkvetá
vůně tvá mě vzruší,
představou chci stále žít,
neb láska má již odešla.
Byla jsi snem jenž žil jsem .

Růže co jsi mi dala
ta už dávno uvadla.
Osud se tomu jen hloupě smál,
když do smutku jsem upadl.

Láska je někdy krutá,
když se nepovede,co povést se má
do srdce ti něco vrtá,
jenž s láskou si hrát
jemně aby to nebolelo

někdy to strašně bolí,
víc než to bolet má...
...rány se těžko hojí.
Láska uhasí tvůj žal

stalo se to jednou v noci
srdce bolí , kdo pomůže?
Láska a bol ku pomoci
smutek zahalil mou duši...
Láska se vryla do mého srdce
Autor Rbb, 18.01.2008
Přečteno 857x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezké, leč nějak smutné vyznání ... chjo :´o(

18.01.2008 21:50:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí