TÝDENNÍ MYŠLENKA

TÝDENNÍ MYŠLENKA

Anotace: doba, kdy jsem byl zamilován do matky mé přítelkyně,

Už týden mám na jazyku báseň ,ale nemohu ji napsat ,byla ...,byla o zetlelém listí z kterého se po několika letech stala výživná zemina ,pro krásné fialové světy ,pro rododendrony ,které jsem daroval matce ,pro girlandy, které mi dělali společnost na cestě k chatě, pro organtýn smáčen včerejším deštěm ,pro atlasy lesklé a hedvábné ,pro tvou matku neumím vyslovit ten zatracený rododendron ,ztratila se koncovka té fialové květiny ,ale přesto jsem měl chuť ojet tu která má kozy trojky.
Autor Lipschowski, 18.01.2008
Přečteno 396x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí