Láska? Nebo klam?

Láska? Nebo klam?

Anotace: Láska je krásná...když jste si v ní jistííí :o)

Zmatek v hlavě nyní mám,
proč na tebe myslívám?
Myslíš to vážně,
nebo je to jenom hra?
Všechny tvoje vášně,
není to jen černočerná tma?

Když jsem s tebou,
připadám si krásně…
Bez tebe však
připadám si zvláštně…

Je tohle láska?
Nebo jen klam?
A nebo sázka?
Co dělat mám?

Risknou to s tebou…
Být s tebou každý den?
Nebo snad odejít stranou…
a snít dál svůj sen?

Život mi pod nohy předkládá klacky…
Ale jen v podobě velké facky!
Šťastná chci být…
Tak proč tohle jedno přání nemohu mít?

PROČ???
Autor kdo.to, 19.01.2008
Přečteno 535x
Tipy 1
Poslední tipující: excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí