Peklo?

Peklo?

Anotace: Pro někoho...

Napjatá jak na drátku,
čekám až mi pošleš vzkaz,
v hlavě si sním pohádku...
... možná právě o nás...

Za těch pár řádků napsaných,
znám Tě víc než bych sama řekla,
mám chut vyběhnout Ti vstříc,
spadnout rovnou do pekla...

A tomu peklu se říká láska...
Autor Tuttinka, 19.01.2008
Přečteno 449x
Tipy 1
Poslední tipující: Vladimír P.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

láska = peklo? Hmm... že by?

19.01.2008 12:39:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí