Zklamání

Zklamání

Anotace: ...

Písničku stejnou zpívá slaví,
uvadla růže schoval se měsíc.
Noční oblohu teď osvětlují jen hvězdy,
které mají splnit přání cizích mnohdy.

Písničku stejnou dál zpívá slavík,
žal v mém srdci se usadil navždy,
vzpomínka žádná příznivá,
já už nemám sílu jít dál.

Vše bylo až moc krásné,
já tušila že to dopadne špatně,
našel sis jinou já to vím,
mně už se zpovídat nemusíš.

Nemám ti zazlé žes mě opustil,
však zůstalo po tobě moc bolesti.
Bylo to krásné ale teď je konec,
máš co jsi chtěl odejdi sbohem.
Autor Poeticka, 19.01.2008
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí