Schovat,chci se do Tvého náručí...

Schovat,chci se do Tvého náručí...

Anotace: .....

Schovat
chci se do Tvého náručí,
užívat si to sladké područí.
Usínat
chci na bedrech Tvých,
držet ruku Tvou v těch mých.
Ukrývat
sny své chci ve Tvé osobě,
aby jsi o mne věděl tolik co o sobě.
Dívat
chci se na svět Tvýma očima,
u Tebe to všechno začíná...
Miluji
a milována jsem,
nic z toho není pouhopouhým snem.
Autor Haydée, 19.01.2008
Přečteno 768x
Tipy 10
Poslední tipující: lady_esik, Lawondy, Milásek, Bíša, excited
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

"Slovo je dobrý nástroj, jenom je třeba umět na něj hrát." Plávka
...
no je vidět, že ty to umíš :)

14.03.2008 16:05:00 | Buck.wild

Krásné vyznání...

19.01.2008 15:22:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí