Smutek a štěstí

Smutek a štěstí

Anotace: i sny se stávájí skutečností:)

Dnes v noci jsem ležel rozechvělý
měsíc byl nízko konec lásky?
trápení a žalu?

A pak náhle nade mnou
její tvář zalitá světlem
se zjevila - představa krásy
celá v bílém

Teď odbíjí kostelní zvon
a noc ukradla minnulost
Ach, slyšíš mě?
Ať už jsi kdekoliv

Budu ji milovat navěky
budu ji milovat bez ustání
budu ji milovat, dokud všechny hvězdy
dolů z nebes nespadnou

Teď odbíjí kostelní zvon
a třesu se na podlaze
Ach,slyšíš mě?
když volám a volám

Teď odbíjí kostelní zvon
a měsíc je vysoko
Ach, slyšíš mě?
Kdž pláču a pláču a pláču
Autor Sinister, 19.01.2008
Přečteno 412x
Tipy 5
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slyším tě

20.01.2008 01:55:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí