Anděli,

Anděli,

Anotace: ....ať žijou lacinosti

Jen chvíli zanech mě ve snů mém
Jak zvyklí byli jsme po celá staletí
Prosím tě zoufale, i když tvá ruka pak
Mávne a vzbudí mě vzápětí

Ruka ta, která má moc co jen
Poznali andělé, možná ani to ne
Snad jen to, co je výš, pokud to vůbec jde
(doufám, že nebe mi promine)

Přesto však pro tebe srovnání nenajdu
Takové jedno z těch, co v básních bývají
Když ani anděly s tebou neporovnám
Ty, které na nebi zpívají

Když ani oni se nemohou vyrovnat
Jejich moc menší než tvá snad je
Co děláš na zemi, pověz mi neslyšný anděli
Anděli ztracené naděje
Autor pennywise, 19.01.2008
Přečteno 660x
Tipy 9
Poslední tipující: Kozoroh 1, Memento, carodejka, 0-0, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná, andělsky nevinná...Krásně píšeš!

01.06.2008 17:10:00 | Kozoroh 1

andělská...takové já nejraději

19.01.2008 23:21:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí