Otázky...

Otázky...

Anotace: ...bez odpovědí...

Západ slunce,
temné mraky,
kdo pomůže mi v lásce,
snad hladové vrány?!
Hlučná bouře,
záblesky světel,
proč nemůžu mít lásko Tebe,
jak jsi se změnil?!
Rudá obloha,
žhnoucí slunce,
snad jsem já vina,
že jsi bez srdce?!
Hořící svíce,
stíny v temnotě,
jak milovat tě více,
řekni mi proč chladný jsi:PROSÍM TĚ!!!
Jak změnit se dá svět,
když pokrývá ho temno?!
Jak změnit tebe,
když nepustíš mně k sobě?!
Jak změnit to tvé chladno,
když ho máš v sobě?!

Ale i přesto si troufnu říct,
že MILUJI TĚ!!!
Autor Pájík, 21.06.2005
Přečteno 599x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí