Poklad

Poklad

Anotace: I když spolu nejsme tak moc dlouho a ještě dýl jsme se neviděli, mám tě stále plnou hlavu a nosím tě v srdíčku

Několik obálek skrývajíc lásku a stesk,
dopisy od tebe vnichž je víc než holé věty,
posílala jsi mi v nich kousky sebe...

Až zase otevřu ty dopisy zkrápěné slzami,
znovu se mě zmocní tvá pomyslná přítomnost.
Je tak hřejivá a příjemná.. Tak čistá...
Jako čerstvě napadlý sníh co přikreje minulost...

Při čtení těch řádku je mi do pláče,
stejně tak jako když jsem je četl poprvé,
a ať si každý říká že jsem blázen, ať zapomenu
ale nejde to, a ani snad nechci...

// Chtěl jsem psát dál ale nešlo to.... Je toho tolik co bych tam chtěl napsat ale chtělo by to ven vsechno najednou a s tím ja se poprat neumím...
Autor Vain Hope, 19.01.2008
Přečteno 604x
Tipy 6
Poslední tipující: Jean89, Liquid vamp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí