...pod skleněným vrchem ll.

...pod skleněným vrchem ll.

Anotace: grafika je pro mne někdy důležitá... jestli by někoho zajímalo jak tohle má vypadat se vším všudy, ukážu :o) a jednička už tu někde je dřív :o)

Sbírka: letos, andělská, s perutěma aj bez...

 

 

 

…zase byl celý jako z křišťálu
přinesl jeden pár křídel pro mne
a luk a toulec plný šípů pro tebe…

omlouval se

říkal ať (ti) pořád věřím

Řekl že plakat už nemusím
tak si lítám na svých křišťálových křídlech
a tvých stříbrných provázcích
kolem našeho skleněného vrchu

i když stále umím čekat
............................sbírat
..................................nést

padám zasahovaná tvými šípy
které ti podávám já sama při každém pádu

stojíš pod tím vrchem
co nás oba zaslepuje
na zádech věčné rány po křídlech
a sestřeluješ měděná jablka z mé hlavy
(loni byla nadúroda)

nevidíme

věřím tvým rukám a svým křídlům

hvězdy z rozpůlených jablek
zaplňují tvé prázdno
klíčí v tobě mé jabloně

až zakořením
ponesou nás moje křídla

......................e
....................m
..................e
................n
..............t
............é
..........l
.......z
....v

konečně budeme mít oči k vidění

pírko po pírku mě pak svlečeš z křídel
a vysteleme si jimi hnízdo
ve větvích našich jabloní

nebude kam letět
nebude třeba šípů
a na ten vrch se budeme dívat svrchu…

... to všechno mi říkal ...

čert věř andělům

 

 

 

Autor hanele m., 19.01.2008
Přečteno 532x
Tipy 15
Poslední tipující: jedam, s.e.n, pejrak, Andee, drsnosrstej kokršpaněl, NikitaNikaT., maena
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné pokačování,podobné jsem trošku tušila.
Ale neuměla bych to.

03.10.2008 22:12:00 | s.e.n

škoda, že tu nejde ta grafika... to že jde odsazovat verše jen zleva mi vadilo hned u prvního vloženého kusu, a taky jsem to hned napsal do komentáře pro editory: na odsazení záleží;
i tak ale parádní věc

02.04.2008 23:22:00 | drsnosrstej kokršpaněl

dvakrát měř..
paxe pozbírej..
a běž..

26.01.2008 20:39:00 | Bean

Ten závěr je moc hezký.

21.01.2008 15:27:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí