Nedůvěra

Nedůvěra

Anotace: K některým pocitům se nedonutíte ať sebevíc chcete.

Lžeš svým slibům,
lžeš své víře,
prohrál jsi svou čest,
změnil jsi své hodnoty.

Lžeš mým slabostem,
lžeš mé bolesti,
podlehl jsi mému strachu,
zlomil jsi můj vzdor.

Pro lásku lžeš mně.
Pro touhu lžeš sobě.
Autor Klíček, 19.01.2008
Přečteno 253x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí