Čekání...

Čekání...

Anotace: stále čekám na lásku...

Těžko se, těžko na zázraky čeká,
ze snů jsem živa a ze svých nadějí,
přesto mám strach a myšlenka mě leká,
že jsem jak poutník, který marně kleká,
ač zázraky se dávno nedějí.

Jsi daleko, až někde v nedohlednu,
snad Tě tam za mě sen Tvůj políbí.
I kdybych vyšplhala se na rozhlednu
tam, kde jsi teď, tam nikdy nedohlédnu.
Věř, lásko má, mně se to nelíbí.

V davu jsem sama a nikde nemám stání,
uprostřed houfu stojím opodál,
asi mi chybí Tvoje pousmání
a taky Ty, mých vysněných snů paní.
Autor *Mia*, 21.06.2005
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať trápení je stále míň a slunce v duši Ti jen svítí, přeju ať už se netrápíš a jenom šťastné žití. Verš Tvůj jest hezký leč smutný, k životu bohužel občas to nutný:-)

16.11.2005 19:33:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí