Zimní

Zimní

Anotace: Z letošní dovolené.

Jak tu tak stojím v té nádheře
bílého pekla kolem nuly,
mráz běhá mi kolem páteře,
jestli se ledy nepohnuly.

Jak tu tak stojím před závějí,
v žaludku mručí jemný mráz,
se sněhem sní se veseleji,
jestli nezapomnělas.

Jak tu tak stojím v té nádheře,
probírám zmrzlé city,
jaro už klepe na dveře,
kéž roztála bys i ty.
Autor Maly_Al, 19.01.2008
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: laura3, Jean89, lalej
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi líbí

19.02.2008 22:43:00 | laura3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí