oSuD ŽiVoTa

oSuD ŽiVoTa

Anotace: ... osud, který žijem ... život, který nám dává osud ...

jsme na cestě života
který nám vybral osud
jsme osud
který jste nám vybrali VY
jsme snad plátno
na který malujete obraz
bez vašich chyb
jsme snad snem
co nemůžete prožít
jsme nadějí
vaší budoucnosti
jsme to co jste si přáli
nevědomky

jsme čas
který tu už nikdy nebude
jsme dokonalá silueta
Božího přání
Jsme nedotknutelná planeta
Lidské závisti
Jsme Jing a Jang
Spojeni navždy
Jsme to
Co Vám nebylo přáno
Jsme štěstí
Co tu nikdy nebylo
Jsme láska
Která pošle Amora do důchodu
Jsme sázka
Jištěná výhrou
Jsme nehasnoucí žár Zemského jádra
Autor VoiD, 20.01.2008
Přečteno 514x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí