Západ slunce

Západ slunce

Anotace: pro všechny zamilované... no jo kdo je bez vidny hoď kamenem, já se vzdávám.... básničkou snad zde nic nezkazím :-)

Slunce,
ten velký žhavý terč,
co obzoru se téměř dotýká,
ti dva jsou jak věrní milenci,
jimž čas jak stádo koní utíká...

Dotyk,
ten okamžik splynutí,
co teplými barvami hýří,
mrazí i slastně spaluje láska,
jenž červánky pak po nebi šíří.
Autor Popelka, 21.06.2005
Přečteno 639x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí