Co je to Láska???

Co je to Láska???

Anotace: takto se dneska cítím

Co je láska?
Tu odpověď nikdo nezná,
Než ten, co ji sám
V životě pozná.

Láska je spleť citů a vášní.
Tělo se jak ve vichru vznáší.

Láska je krásná ,
Ale i zlá.
Každý kdo miluje,
To uzná.

Neboť každý, kdo cítí se šťastně,
Se strachuje o své vášně.

Každý, kdo milovaného človíčka v srdci má,
Se bojí, co stane se mu,
Když ho ve své blízkosti nemá.

Bojí se o jeho život,
Bojí se o jeho city,
Bojí se toho, co bude k němu cítit.

Když má svojí lásku,
Na sto kilometrů od sebe,
Cítí se naprosto bez sebe.

Cítí se bez radosti.
Cítí se bez života.
V jeho duši trýzní ho samota.

Temnota je všude,
kolem něho.
Jen vzpomínka na lásku,
Udržuje vněm život.

Bez vzpomínky,
Na krásná líčka.
By navždy klesla,
Jeho víčka.
Autor Platón, 20.01.2008
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí