Nevrátíš

Nevrátíš

Anotace: Tak krasne se smala, divka kterou mam rad, kdyz jsme vedle sebe sedeli. Uslysim jeste nekdy jeji smich? asi uz ne, doufam ze ne, tak to boli...

O kráse dumající,
smutkem sténající,
však už se nikdy...
nikdy více,
nevrátíš...

Tak sladký smích,
(oh tak sladký)
krásně znějící.
Anděl na harfu
hrající...

V černotě zmizíš,
v temnotě se ztratíš
a už se nikdy,
nikdy více
nevrátíš...
Autor sambada, 20.01.2008
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí