Bo..lest

Bo..lest

Anotace: jako vždy ze života

Občas vzpomnky bolí...
když láska lásce lhala.
Srdce jednou se zacelí
Však pozdě již-sbohem tiše jsem zašeptala.

V pohádkách to bývá jinak.
má nenaplněná lásko.
a taky proto odchozím

nebot tvé ruce rozdrtily mé sny.
a to láska neodpouští
pro tisíc miluji tě lživé...
nezachráníš naposled tím pravdivým-mám tě rád
Autor Gwladus, 20.01.2008
Přečteno 413x
Tipy 1
Poslední tipující: Walentine
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí