Zlomené sny

Zlomené sny

Anotace: Jako obvykle melancholická...

Smířením látám děravé srdce,
vzpomínkám dveře otvírám,
slzami rozmáčím naději svou,
neb všem těm obrazům chybí rám.

Proč není minulost vstřícnější jen,
kam vkročí tam se krev rozčeří,
v hlavě zní zvonění zlomených snů,
tříští se na život v příšeří.

Bosa po těch střepech utíkám v dál,
ostří mi do kůže vyrývá,
lítost svou, smutek a omluvu,
za všechny slova tak trýznivá.

Omluvu nepřijímám, stejně nic nemění,
nenajdu víru svou již nikdy více,
zůstala pohřbena u lásky Tvé,
na hrobě vyhasly dvě černé svíce.
Autor elenida, 20.01.2008
Přečteno 401x
Tipy 3
Poslední tipující: Iwetta, Walentine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

ještě něco tomu chybí, aby mě to udělalo v hlavě představy, ale stejně mi to je blízký

20.01.2008 22:04:00 | Raphael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí