Lži

Lži

Anotace: Kluk,který lže a miluje jinou =(

Řekl si mi žes mě miloval,
a přitom si tolik lhal,
bolelo to hrozně moc,
už chci aby byla noc,
ve snech tě vídávám
a hrozně moc proklínám,
moje srdce krvácí
a čas už se nevrací,
je čas odejít a ty za tou svou jít.
Autor Bžunda, 20.01.2008
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: Norlein, anti-HERO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí