Tobě

Tobě

Anotace: trochu jiná láska

Očima spolykám vše oč mě žádáš.
Kdyby to šlo...spolykám i Tebe.
A do Tvé kůže vyhavím jméno své
se srdcem zceleným.
Z Tvé lásky a chtíče

Nezakazuj mi..líbat Tě žhavě!
Pozhasínej všechny svíčky Lásko.
A pojd mi do těla vetknout doteky...
Když horce zašeptáš do stínu...
Miluji Tě!

A chci tě...
Horce, při policích mé obnažené kůže.
Snad se slepě ztrácím ve Tvých očích.
Pálí...
jako vroucí tělo!
To co mě tolik chce...
a stále by mě chtělo?

Tak mi zašeptej...všechna ta horká slůvka lásko.
dotkni se mého bytí...
A konečně dej mi pocítit naplnění.
protože na světě ničehož jiného není...
než mé neskonalé touhy být Tvou...
Navěky!
Autor Gwladus, 20.01.2008
Přečteno 431x
Tipy 1
Poslední tipující: Walentine
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí