Kéž by

Kéž by

Anotace: Kéž by

Když jinovatka na stromech zmrzne,jak když malíř obraz kreslí.
Mlha když k zemi klesne,ruce mé se s tebou rady mazlí.
V myšlenkách si s tebou hraju,provokuju tě a líbám.
Díky lásce i v zime taju,díky tobě já se rozplývám.
Srdíčko zpívá písně milostné,cítím jak hrudník se zvedá a klesá.
Je to pro mne opravdu krásné,kdyz ty si ve špatné chvíle má spása.
Umíš si představit jak spolu žijem?chodíme na noční procházky?
Mé srdce hrozně rychle bije,když představím si s dětma vycházky.
V létě chodit po lese,sledovat slunce západ.
V hlavě se mi myšlenka nese, je to jen takový nápad.
Nechtela bys se mnou být?žít se mnou společný život?
O nás dvou dokáži denně snít,radí mi i srdce šepot.
Autor najrob7410, 20.01.2008
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí