Smutek

Smutek

Anotace: mě takhle napadla nějaká slova,hodila jsem je na papír.

Sbírka: Ze Srdce

Jen co se venku setmí a jdu spát,
myslím na tebe a na to,jestli mě máš rád.
Nemůžu usnout, hlava mě tíží,
únavou a smutkem oči se mi klíží.
Kdybych ten čas uměla vrátit,
a dlouhé chvíle bez tebe zkrátit!
Kdybych tak věděla,jak získat tě mám,
"Miluji tě" a ty to víš moc dobře sám.
Já chtěla bych s tebou navždy žít,
tak proč, pročpak tě nemůžu mít?
Proč mít tě nemůžu , toť kažodenní otázka,
vždyť ty víš jak k tobě velká je má láska.
Víš, že, celé dny pláču kvůli tobě,
a-vzpomeneš si TY někdy na mě ?
Autor Kakušín, 20.01.2008
Přečteno 396x
Tipy 1
Poslední tipující: NiQuS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí