Trn

Trn

Anotace: Láska trápí srdce a stesk naši mysl..

Jsi vánkem, jenž hladíval mé vlasy,
slavíkem, co píseň „miluji Tě“ pěl,
ďáblicí chtivou krve a andělem spásy,
malou sněženkou, co panenský má běl.

Jsi jaro a zima v mém srdci,
jasný den a temná noc,
radost i smutek…
Já líbat Tě chci přeci,
proč takovou máš moc?

V Tvých očích život běží,
a v hlasu vesmír je teď skryt.
Já blázen do tvé krásy,
zoufalec, jenž u nohou Tě leží,
trn Tvé lásky v těle mám však vryt
a krvácím samotou…

Pomněnko lučního ráje,
vílko lesních tůní,
proč nezdárný je svět?
Princezno z čarovného kraje,
růžičko mnoha vůní,
vrať se mi zas zpět…
Autor Bojador, 20.01.2008
Přečteno 490x
Tipy 14
Poslední tipující: Vlk v rouše, pejrak, pennywise, Psavec, Jean89, Ishtar, Bíša, Šerák, Tvůj kamarád Kodein, jaňa, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

achich ouvej..pěkný, moc

21.01.2008 19:50:00 | pennywise

ta láska...láska a umeni jedno jest
nekdy mi laska...pripada jako trest
umet milovat, a milovat umeni
kdo konecne najde porozumeni?

20.01.2008 20:27:00 | Tvůj kamarád Kodein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí