Nelze vrátit to, co už proběhlo

Nelze vrátit to, co už proběhlo

Anotace: jáá nemám slov, myslím, že text mluví za vše...

Přála bych si vrátit čas,
na dobu kdy jsme byli šťastný spolu.
Bohužel mi zbyly jen oči pro pláč
a nikdy už tohle neprožiju znovu..
Neustále čekám, že se vrátíš,
ale já Ti přeci byla jen na obtíž..
Měla jsem Tě ráda, díky tomu,
žes byl jiný než já,
ale Ty ses s tím nedokázal smířit...
Byls všechno co jsem chtěla, potřebovala,
Prostě VŠECHNO !
Autor Mary.Cocaine, 20.01.2008
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pocit mam stejnej

20.01.2008 21:50:00 | Raphael

taak to je mi lito:(

20.01.2008 20:56:00 | Mary.Cocaine

soucit...cítím se stejně

20.01.2008 20:54:00 | face to face

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí