Otlak po Tobě

Otlak po Tobě

Anotace: "K"

Zůstal tu otlak po tvém těle,
vtisknut do deky v postel dřevěnou.
A já, dotekem, možná směle,
držím pokrývku, pevně sevřenou.

Cítím Tvou vůni, ještě tu zbyla,
slyším Tvůj smích zdi ho zachytily.
V otlaku těla, bych se utopila,
kdyby na moment, aspoň mi slíbíly.

Život s Tebou..

Vidím Tvé oči, v paměti utkvěly,
a stopy polibků v Tvář mou se vpily.
Vzpomínky na víkend v myšlenkách zůstaly,
dny, kdy naplno jsme žily.

Jeden pro druhého ..

Možná je sobecké, nevnímat okolí,
a pokud to hříchem, chci v něm dál být !
Závist a zloba, druhých mě nebolí,
navěky pro nás dva, já chci Lásko žít !

Navěky a déle ..
Autor Analisieren, 20.01.2008
Přečteno 331x
Tipy 11
Poslední tipující: pavlis, Jiparo, excited, NikitaNikaT., Psavec, Holka z davu
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...láska zanechává různé stopy :) ...pěkně napsáno!

22.01.2008 08:31:00 | Jiparo

jeden pro druhého.... co víc si přát?.... NIC...

21.01.2008 23:52:00 | excited

Konec je krásný, romantický, tak upřímný, od srdénka.

21.01.2008 16:32:00 | NikitaNikaT.

Strašně krásný!! Některý verše jsou nádherný!! :o)

20.01.2008 22:32:00 | Holka z davu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí