Láska na kříži

Láska na kříži

Anotace: Leckdo to už zažil...

Mží hvězdám.
Snímá chabé plédy.
Oči se choulí.
Křik se vzdal.
Odříkat zákon
Ájurvédy -
Jen stín tu poulí
Zraky dál.

Mží touhám.
Němý kat se blíží
Na špalku ruce
Spjaté stít
Do klatby temné
Vetknut v kříži
Sražený prudce
Sirý cit...

Mží srdcím.
Jen sten pláč a vzdechy -
Kde ještě dá se
Svaté krást -
Za mříží říznou
Krysy blechy
Varhany k spáse
Nutí pást.

Mží nebi.
Holé kosti sbírá
Hlodá z nich morek
Krutý hlad
Zatlouká hřeby
Znectěná víra
Věřícím planá
Nedá spát...
Autor Madelaine, 21.01.2008
Přečteno 330x
Tipy 7
Poslední tipující: Walentine, její alter ego, cevert, Thesssinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za tak krásnou báseň bych Ti ráda dala těch tipů 20:)

23.01.2008 10:23:00 | Walentine

souhlasím

21.01.2008 12:04:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí