Jaké to je milovat.?!

Jaké to je milovat.?!

Anotace: Věřte nebo ne... Svět je plný užásných lidí, ale jen málokteré potkáme. Já poznal Kristýnu :-) ... nikdy nebudu litovat toho, že jsme se setkali :-)

Bez připomínek jakýchkoli!
Nesnaž se mi to rozmlouvat!
Srdce mé už ti to nedovolí,
už vím, jaké je to milovat :-)

Kde se bere tenhle pocit?
Snad za dne z úsměvu tvého,
vášnivé noci,
tvého těla překrásného?

Víš jsi jako růže, nádherné poupátko,
v záři slunce rozkvétáš klidně a nevině.
Chci být tvůj zahradník, stále a ne nakrátko,
vždy rád přivoním k tak krásné květině.

Budu se o tebe starat a zalévat tě láskou,
přijde-li bouře, déšť nebo krupobití... ,
nebudeš na to sama, já chci tě mít šťastnou,
přinesu ti chvíle, kdy slunce jen pro tebe svítí.

Dotyky, pohlazení a polibky tvé
zmocní se lehko mé mysli, mého nitra,
tvá vůně, má bohyně Afrodité
je totiž vůní života, našeho dnes i zítra.

Snad dovolíš mi prožívat tyto chvíle.
Věřím, že nebudeš litovat.
Vždy ,určitě to půjde, při plné síle,
chci být s tebou, chci tě milovat!
Autor Axis, 21.01.2008
Přečteno 401x
Tipy 5
Poslední tipující: excited, emi-lee, Dračičák, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasne je krasne mať niekoho rád napľna to mas pocit ze tu niesi zbytocne ze ta ma aspon nekto rad a ten niekto je cely tvoj svet :) moc rasna basnicka pekne pises

30.05.2008 19:15:00 | axynka

děkuju sluníčko moje

21.01.2008 21:22:00 | emi-lee

Hodně jsi mi připomněl, jj, je to moc krásný pocit, taková lásky péče, velmi příjemné a rozmazlující.

21.01.2008 13:41:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí