Vzpomínáš?

Vzpomínáš?

Anotace: je krásné ve dvou tvořit společné vzpomínky :-)

Vzpomínáš?
Líbali jsme se tam u nás u průchodu
a smáli se, když kapky deště tvořily na obloze duhu...

Vzpomínáš?
Navždy si slíbili, že pro sebe zůstaneme stejní,
stále se milující, stále navzájem si věrní...

Vzpomínáš?
Do vlasů zašeptals mi větu: „Musím ti něco říct."
„Já miluji tě tolik, že už to nedokážu víc..."

Vzpomínáš?
Že když já Ti na to řekla: „ Takhle to dokonale stačí."
„S Tebou jsem ta nejšťastnější holka,“ sevřels mě pěvně do náručí...

Vzpomínáš?
Víš, chci u průchodů se s Tebou líbat ještě pěknou řádku let.
„Miluji tě,“ to jsou ta dvě slova, na kterých já si postavila svět...
Autor Nekonečnost, 21.01.2008
Přečteno 606x
Tipy 9
Poslední tipující: Eru Alonnar, ilona, jedam, Martanka, Láďa, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Je to hezké, hodně citové ... také jsem měla chuť sem dát něco podobného, tvořilé společné myšlenky ... ale asik nevím ... tohle se mi moc líbí.

21.01.2008 16:12:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí