Černá můra

Černá můra

Anotace: Ženy dokáží být kruté, ale ne tolik, jako sama láska...

Černá křídla havraní halí nebe
Chtěl jsem víc, chtěl jsem Tebe
Tys‘ však utekla pryč
Ze samoty upletlas‘ mi bič

Rány bičem samoty jsou kruté
Tvé oči zůstávají nepohnuté
Jak jsi krutá a přesto laskavá
Proč jen jsi mně bičem zpráskala?

Ty rány dlouho se budou hojit
Myšlenky černé nechám v mysli se rodit
Černá křídla havraní halí nebe
Chtěl jsem víc, už nechci Tebe

Krutá krásko z mých snů
Rány bičem ucítím do konce svých dnů
Malá dlaň něžně se mě dotkla
Nová žena můj život i srdce protla

Ona už snad neublíží, já to vím
Po žádné jiné už netoužím
Autor Santinan Black, 21.01.2008
Přečteno 288x
Tipy 13
Poslední tipující: Frr, Básník Karel, Charibeja, Rikitan, sissi-katka, Simísek, Azazen, zzlatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je dvousečná zbraň, ostatně jako vše.Vždy když je něco moc krásné se něco kazí.Báseň moc hezká.

24.01.2008 08:14:00 | Azazen

Někdy láska hodně bolí,
to se zeptej kohokoli,
bolet nikdy nepřestává,
to se v lásce vždycky stává...

22.01.2008 16:52:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí