Dal jsi mi dárek

Dal jsi mi dárek

Anotace: ač to tak vypadá, tolik náladová zase nejsem, ale tahle je pro Tebe...(však on ví...)

Dal jsi mi dárek
nejhezčí ze všech
zabalený v radosti.
Dal jsi mi klíč
mapu křehkou
cestu ke štěstí...

Dal jsi mi dárek
něhu v hvězdách ukrytou
z dlaní Tvých se nořila.
Dal jsi mi zámek
náruč pevnou
v ní vzpomínka se nořila...

Dal jsi mi dárek
šanci krásnou
pro níž stojí za to žít
a já bych se o ní
s celým světem
radostí chtěla podělit...

Dal jsi mi dárek
srdce vroucí
snad jednou potluče i pro mě
a než se tak stane
do té doby
schovám jej ve svém
podvědomě...
Autor forget-me-not, 21.01.2008
Přečteno 461x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Martinecka23
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Myšlenková a ten konec překvapil.

22.01.2008 17:18:00 | NikitaNikaT.

je jednoduše hezká, fakt moc

22.01.2008 12:21:00 | Lexisa

:-) Ta je pěkná...

22.01.2008 10:03:00 | Michael František

úžasná :o)

22.01.2008 10:00:00 | Martinecka23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí