Jen pro tebe Dani :)

Jen pro tebe Dani :)

Anotace: ...

Ahojky , tahle je jen pro tebe :)

Poznal jsem tě netíkově,
milá slečna už jen z fota.
To je ale málo, je toho mnohem víc,
seznam dlouhý, klidně ale vyjdu vstříc.

Zamiloval jsem se hned,
jeden večer, krásný moc byl.
Ráno srdce,hlava plná,
už se svět jen kolem tebe točil.

Slečna milá,krásná…
Ty , ty moje princezničko spanilá
Moc ti to slušelo, uvnitř štěně
Ve mně kňučelo, já chci jen tebe !!!

Co se stalo,co se stane,
Ničeho nelituju, a vím, že nebudu
Myslím to vše upřímně a vážně
Já tě prostě miluju.

Časem to bude snad jen lepší,
Chci být s tebou, stále dnešní
Moc chci být s tebou, moje paní :)
Tvá nepřítomnost mi bere spaní.

Snad nepodám nic špatně,
Co a jak jsi psala , chci sdílet s tebou
Snad pochopíš vše v dobrém správně
Tvé být ´´vše´´ , až mně nohy zebou

Je to krásný , jak tvé očka září
jako sněžná vločka , je to tak
Je to krásný , když mě hladíš po tváři
Moc rád budu tvůj sněhulák

Určo si o tom promluvíme,
Tohle , a tahle jsem už nějakou dobu necítil
Je to silný , krásný a hlavně s tebou
Snad budeš štastná se mnou.
Autor Matu, 21.01.2008
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí