ZOUFALÉ OTOKY

ZOUFALÉ OTOKY

Anotace: výstižnější název je ROZCHOD

Vnitřní boj s otupělostí
s nasáklou hlavou
nestíhajících tvorů
podezírám sám sebe
z nevěry k nic neříkajícímu defektu
začínám i přemýšlet
co napsat aby má slova měly smysl
jenže je to jinak
až nyní zjišťuji
pochybuji o mé genialitě
jsem přesvědčen že síla není ve mně
ale v otocích plačících pro právo
Chraptit a chrchlat slova
nemající žádný význam
jsou to otoky v mé hlavě
nechtějí se vzdát šílenosti
jen se posmívají a zpívají
slova do mých dlaní
kde si přečtu jejich povídky
nestíhám se dívat
ani na monitor
v podstatě nepíši já
ale ta podivná opuchlina
vysmívající se všemu
čemu nerozumí
Potřebuji ji vyříznout
jako jsem vyříznul závislost na lásce
Autor Lipschowski, 21.01.2008
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: Borgia, C.alwen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí