POKLIDNÁ REZERVACE

POKLIDNÁ REZERVACE

Anotace: Jsem opravdu zoufalý

Nevracím se
jen tak se koukám do deníčku
myslím na obscénní jednookou balerínu
je obalena špeky
jsou všude a ona mě drtí
nemohu dýchat
ale možná mi to dělá tak dobře
že nelze přestat
jako s pohrávajícími myšlenkou
jako s prochcávající matrací.
Nezvracím
ale mám žaludeční šťávy v hrtanu.
Prosím o kousek strpení
jsem maličko ztupený
vylupují strupy mi
z nohy a pod paží
Necítím bolesti
koušu se do pěsti
proklínám sobectví
potírám prokletí
kouzelnou mastí.
Autor Lipschowski, 21.01.2008
Přečteno 240x
Tipy 9
Poslední tipující: 6thSun, Jasmin de Paris, Borgia, její alter ego, excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a stejně, život není vo ničem jiným, tak co :)

27.04.2008 21:41:00 | Jasmin de Paris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí