Klavíru

Klavíru

Anotace: Seskupeni hercu a herek

Sbírka: Nezávazné seskupení herců a herek

Jak ležíš na klavíru
říkám ti NEMILUJI
Mám rád svou Altamíru
jsem šťastný ve tvé sluji
když jsi tu roztažená
hlasem jak při tortuře
vyjící nahá žena
crescendo v partituře...

Nechceš už na nebesa
jak ležíš na klavíru
krev panny na klávesách
vysráží tvoji víru
v chomáček zapomnění
ve střípek do rubínu
nic už Tě nepromění
zpět v Boží konkubínu...
Autor Honzeek22, 22.01.2008
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: Bamap, excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí