Zakázané ovoce

Zakázané ovoce

Anotace: nějak jsem poslední dobou vysmahlá.... Snad někdy přijdou lepší než tahle....:-))

S lehkostí klouzat prstíkem
po zákoutích lidského těla,
být tím malým hříšníkem
s doteky něžného anděla.

Nechat se unášet do ráje nebeského,
tiše vstoupit a snít,
odpoutat se od roje pozemského,
jen slastný pocit mít.

Ochutnat to ovoce zakázané,
jež nejsladší má být,
oddat se lásce nespoutané,
nikdy se jí nenasytit.
Autor Milásek, 22.01.2008
Přečteno 512x
Tipy 12
Poslední tipující: Maura, Daisy.., Pišák, Bíša, Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí