Jako květina...

Jako květina...

Anotace: Usicham, uvadam a nevím co dál...

Jako květina potřebuje vodu.
Ja potřebuji lásku a svobodu.
Ale teď se vše zhroutilo.
A jakoby si mé srdce zeď stavělo.
Proč se to vlastně stalo.
Proč si se mnou srdce jiných hrálo.
Už nemám pro co žít.
Nikdo mi nedává té čisté vody pít.
Už nemám nic všechno jsem ztratil.
A Nemám sílu abych ten čas vrátil.
Nedokážu probourat tu zeď k mému srdci.
Nemůže k mím kořenům ta čistá voda téci.
Mé poupě usychá.
A nikdo ho zalévat nespěchá.
Zakrátko umřu ale ještě čas mám.
Zatím však pomalu uvadam.
Vlastně to nemá cenu.
K mému srdci probourat stěnu.
Už nemám stejně pro co žít.
Není čeho se chytnout nebo za čím jít.
Ať se ten kolotoč mého života přestane točit.
Proč nemůže můj život jen tak skončit.
Ať už to skončí o to vás prosím.
Protože se už té lásky děsím.
Autor Blade Safety, 22.01.2008
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí