Miluju (toho kterého nikdy nebudu mít)

Miluju (toho kterého nikdy nebudu mít)

Anotace: je to snad láska? miluju ho vážně hodně ! a udělala hodně chyb ,kterých teď lituju!!!PROMIN!

MILUJU

Miluju tvé tělo.
Miluju tvé vlasy.
Na očkách ti vlají tvoje krásné řasy.

Dotkout se tě chci, jde to jenom ztěží.
Miluju tvůj úsměv, mráz po zádech mi běží.

Tvé krásné oči do dálky už svítí.
Jsou jako slunce v noci ,když jdu trhat kvítí.

Miluju tě celého seš jako z čokolády.
Sladkou chuť až to bolelo když nevěděl sis rady.

Na tvůj něžný polibek vzpomínám já pořád.
A však ty užs zapomněl nechal si mě plavat.

Slza z tváře ukápla a nebyla sama.
Já tak hodně plakala až umřela bych ráda.
Autor hrášek, 22.01.2008
Přečteno 580x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to pěkná báseň, spíše takové vyznání ...

22.01.2008 19:58:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí