Každý týden

Každý týden

Anotace: ...jednomu klukovi

Moc dobře vím, že tu jsi...
A ty víš, že tu jsem
Hrajem to oba...navzájem...
...jen předstíráme nezájem

Jediné, co vím,
že tě nikdy nesmím mít
...Tak jen tiše sním...
...a trpím

HRA NA LÁSKU, HRA NA ŽAL
NAKONEC VŽDY BUDEŠ SÁM

Začala jsem snad moc rychle?
Proč jsi to tak brzy vzdal?
Pár minut lásky... a týdny trápení
Kdo by o to vůbec stál...

Zklamal jsi a bolelo to
Ale kdykoli bych dokázala odpustit
Podívat se ti do očí... uvěřit...
A potom se nechat znova opustit!

HRA NA LÁSKU, HRA NA ŽAL
NAKONEC VŽDY BUDEŠ SÁM
Autor barking bitch, 22.01.2008
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: Woski, niky x), NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:( ...tak tak

02.02.2008 22:24:00 | Woski

Dílko myšlenkové, jsem si vzpomnlěa, spíše je to myšlenka, že školní lásky se dokáží vrátit, aj ty z mládí ... jsou to takové náhody, snad šťastné :o)

22.01.2008 21:40:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí