Skutečné

Skutečné

Anotace: myslet si, že tohle byl omyl, by bylo popřít dva roky svého života..

Krásná představa napadla mě,
jako kočka vrnět na tvém klíně,
chcí se ti dívat do očí,
dotknout se mých úst, to mi nestačí.
Cítit vůni, tulit se a zahřívat se teplem tvého těla.

Povzdechnout a zapomenout,
že jsem zažila slast být s tebou.
Mylná představa tíží mé oči, mé srdce.
Kdo kdy mě přesvědčí a ukáže že slzy nejsou zbytečné,
že cítit lásku bylo skutečné..
Autor Meriel, 22.01.2008
Přečteno 514x
Tipy 10
Poslední tipující: Rbb, Traci, jára spots, WhiteSkull, zzlatý, Bíša, Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí